Tavaly júniusban robbant a hír, hogy az MTVA elveszthette a Bajnokok Ligája legfontosabb “A” típusú jogait, melyeket az RTL nyerhetett meg. Nem sokkal később a közmédia egy közleményben reagált a hírre, melyben megerősítette, hogy 2024 őszétől már nem náluk lesz látható a BL. Június 3-án az RTL nyilvánosságra hozta, hogy hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája “A” típusú közvetítési jogai, sőt azt is hozzátették, hogy az összes többi meccs online jogai is. A két RTL által kiválasztott heti közvetítésen kívül a többi mérkőzés jogai lineárisan továbbra is Sport TV-n lesznek.

hirdetés

Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója korábban elárulta, hogy a tévétásasághoz került, legfontosabb keddi és szerdai BL-meccsek többségét az RTL+-on, a médiavállalat fizetős streaming szolgáltatásán fogják közvetíteni. Most pedig a Digital-Media Hungary konferencián Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL+-on, ugyanis az összes közvetített meccset magyar kommentárral élvezhetik majd a nézők.

A mérkőzések műsorvezetői Matthesz Flóra és Haraszti Ádám lesznek. Az RTL+ focipalettáján továbbra is szerepelni fog az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga meccsek közvetítése is, ahol Nagy Viktor várja majd a szurkolókat. Az RTL+ technikai újításának köszönhetően előfizetők a sportközvetítések gyors mozgásait jobban visszaadó 1080p50 formátumban is követhetik az eseményeket, akár nagyméretű képernyőkön is.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

Hétvégi, Drága örökösök különkiadása lesz az RTL vadonatúj vetélkedőjének