A héten négy különböző napon is műsorváltozás lesz a TV2-n és köztük több azonnali hatályúnak számít. Szerdán, csütörtökön és pénteken is valamivel később kezdődik majd a Farm VIP és minden nap hosszabb is lesz. Szombaton pedig a Dancing with the Stars fináléja miatt módosul a csatorna programstruktúrája. A változások miatt több késő esti produkció kezdése sem a megszokott időben lesz.

A Farm VIP ma 20:35 helyett 10 perccel később, csak 20:45-kor indul majd. A kalandreality bruttó (reklámokkal együtt) 10 perccel hosszabb is lesz. Csütörtökön 20:40-től kerül képernyőre – tehát csak 5 perccel később -, de bruttó (reklámokkal együtt) 25 perccel tovább tart majd. Pénteken a produkció fináléja szintén 20:40-kor veszi kezdetét, de rekordhosszú, több mint 2 órás adásidővel jelentkezik majd.

Az új kezdések és hosszabb adások miatt a reality kísérőműsora és az Újratervezés is később lesz látható. A Farm, ahol éltünk 22:05 helyett ma 22:25-kor, csütörtökön 22:35-kor, pénteken pedig csupán 22:50-kor lesz adásban. Az Újratervezés új, 3. évados epizódjai szerdán és csütörtökön 22:40-ről 23:00-ra, pénteken pedig 23:10-re pakolják.

A szombaton 20 órakor kezdődő Dancing with the Stars – Mindenki táncol fináléja is az előre tervezettnél jóval hosszabb lesz. A nagyszabású showműsor 23:10 helyett nagyjából 23:40-kor ér csak véget, így maratoni döntőre lehet számítani.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől