A mi kis falunk 5. évadának forgatásai az eredeti, tavaszi tervekhez képest kis csúszással, június elején indultak el. A falus produkció új szezonjának premierje végül szeptember 19-én volt látható az RTL Klubon. Az elmúlt évek legnézettebb sorozata szombatonként 20 órakor most is minden héten kimagasló számokat produkál. Az új etap munkálatai kapcsán azonban történt egy eddig nem ismert fontos változás.

A sorozat Pajkaszegen játszódó jeleneteit eddig teljes egészében Pilisszentléleken vették fel. A SorozatWiki viszont megtudta, hogy a produkció nemrég minden fontos belső helyszínnek díszletet épített. Így a sorozatban eddig bent látható jelenetek nagy része A mi kis falunk 5. évadától már stúdióban kerül rögzítésre. A változás a külső felvételeket nem érinti, azokat továbbra is az Esztergom közeli településen rögzítik.

„A koronavírussal összefüggésben gondolkodtunk el azon, hogy a faluban játszódó belső jeleneteket épített díszletben vegyük fel. A járvány miatt később tudtuk csak elkezdeni az új évad forgatásait, a műteremben való munka pedig gyorsabb, mint a valódi épületekben. A stúdióban való munkának köszönhetően tudjuk tartani a határidőket. Az is fontos szempont volt, hogy a járvány idején nehezebb bejutni az eredeti helyszínekre és ez bizonytalanságot okozott volna. Ezeket átgondolva született meg végül az a döntés, hogy az 5. szezontól díszletben is forgatunk” – mondta Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője a SorozatWikinek.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on