Tavaly áprilisban debütált az Apatigris az RTL Klubon, de a koronavírus és a válság miatt egy rész után lekerült a képernyőről és a további részek csak az RTL Most+-on kerültek bemutatásra. A tévés folytatás október második felében érkezett meg, a 8 részes első évad azonban gyenge nézettséget hozott. A sorozat második évadát azonban már korábban berendelték, pár napja pedig Kolosi Péter a SorozatWikinek adott évértékelő interjúban jelentette be, hogy február 28-án érkezik az RTL Klubra. Most pedig további részletek derültek ki a széria visszatéréséről.

Az Apatigris 2. évada új napon és új időpontban, szombat 20 óra helyett vasárnap 18:50-től lesz látható. Az RTL Magyarország prémium platformján, az RTL Most+-on pedig a televíziós premier előtt egy héttel, már február 21-től megtekinthető lesz az új szezon első része és a folytatásban is mindig egy héttel hamarabb érkeznek online a sorozat legújabb epizódjai. Az Apatigris magyar írók tollából született alkotás, az RTL Magyarország és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése.

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigrishez Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas és többször Televíziós Újságírók Díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet. Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. A legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre