Az Apatigrist tavasszal hatalmas várakozás előzte meg. Végül április 12-én volt a premierje az RTL Klubon, mely az elmúlt évek egyik legjobb sorozatnyitányát hozta. Az elképesztő nézettsége ellenére a koronavírus-járvány miatt azonban tévében nem folytatódott a produkció és csak az RTL Most+ prémium platformon ment végig. Az elmúlt hónapokban a SorozatWiki olvasói közül többen is kérdezték, hogy mikor folytatódik az Apatigris, nekik és minden sorozatkedvelőnek jó hírünk van, nem kell tovább várni!

A széria első epizódját múlt héten ismételték meg az RTL Klubon, most pedig a fél éve várt folytatás is megérkezik. Az Apatigris 2. epizódja új időpontban, ma 20:00-kor lesz látható a csatornán. Az új részek pedig innentől kezdve minden szombaton este lesznek láthatóak az RTL Klubon. A sorozat első évada 8 részes, melyet annyira szerettek az RTL Most+ használói, hogy részben ennek is köszönhetően a nyár elejére megduplázódott a platform felhasználóinak száma. Az RTL Magyarország pedig annyira elégedett volt az Apatigris tévés nyitányával és az online eredményeivel, hogy már hónapokkal ezelőtt megrendelte a 2. szezonját is.

A ma esti 2. részben Péter újabb randira hívja Dorkát, a gyönyörű elvált asszonyt, aki a kelleténél többet iszik. Vivien, a nagylány a friss szakítás után munkahelyet vált, Laura pedig még egy szabadulószobába is bemerészkedik, hogy kinyomozza, kivel osztotta meg az ágyát valójában. A nap végén újabb meglepetés vár a Labanc családra – mind közül a legnagyobb. Milyen vicces szituációkba keveredik randizás közben az Apatigris? Hogy boldogulnak az otthonról leválni akaró lányai a szerelembe és a különféle kalandokban? Kiderül szombatonként az RTL Klubon és az RTL Moston!

hirdetés

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része