Áprilisban indult a Cobra 11 20. évada az RTL Klubon. A csatorna azonban korhatár-besorolás miatt több részt is kihagyott. A tavaszi vetítés során nem kerültek képernyőre a 2-3., 7-10., és a 13. epizódok. A szezon végül a 15. részig ment le, mert a 16-17. epizódokat nem kapták meg a német forgalmazótól és a SorozatWiki észrevétele után a csatorna a szezonzárót sem tűzte műsorra.

Eredetileg az RTL Klub nyáron adta volna le a kimaradt 20. évados részeket, de végül megváltoztak a terveik és mégsem kerültek képernyőre. Pécsi Norbert Sándor, az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetője akkor azt nyilatkozta a SorozatWikinek, hogy ezeket az epizódokat jövőre, várhatóan februártól vetíti a tévéadó.

Váratlan hír, hogy végül ennél előbb megérkeznek az eddig nem látott epizódok. Az RTL Klub után ugyanis az ősszel a Cool is leadja a sorozat 20. évadát, de itt nem maradnak ki epizódok. Október 14-től, hétköznaponként 14:40-től jön a Cobra 11 említett szezonja, így pár hét alatt képernyőre is kerülnek a fentebb említett részek. Azt viszont még nem tudni, hogy az etap utolsó három része képernyőre kerül-e a Coolon, vagy várni kell az RTL Klubos leadásra.

Felmerül a kérdés, hogy vajon az RTL Klubos vetítések helyett adja-e le a Cool a kimaradt epizódokat. Megkérdeztük Kolosi Pétert, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesét, programigazgatóját, aki a SorozatWikinek elmondta, hogy a kettő független egymástól és jövőre az RTL Klubra is érkeznek a 20. évad le nem adott részei. (Fotó: RTL Klub)

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje