A koronavírus-járvány miatt a kormány április végén bejelentette, hogy augusztus 15-ig tilos az 500 főnél nagyobb és kisebb rendezvények megtartása. A döntés érintette a budapesti Comic Cont is, a rendezvényt új időpontra rakták, így november 21-én és 22-én tartják meg a Hungexpón. A szervezők mai közleménye szerint a korábban bejelentett sztárok közül Natalia Tena (Trónok harca, The Mandalorian) és Christopher Lambert (A Hegylakó) sem tudnak részt venni a közönségtalálkozón, helyettük azonban újabb neveket jelentettek be.

Az első budapesti Comic Conon biztosan ott lesz a Trónok harca egyik legkegyetlenebb karakterét, Joffrey Baratheont alakító Jack Gleeson is. A színész a produkció első négy évadában bújt a szadista figura bőrébe, aki először hercegként, majd Westeros királyaként sanyargatta a Starkokat és persze Tyrion Lannistert. Gleeson az HBO sikersorozatában való szereplése után úgy döntött, inkább egyetemi tanulmányaira koncentrál, ezért visszavonult Hollywoodtól. A Trónok harca korábbi sztárja 2014 óta nem szerepelt sehol, idén márciusban derült ki, hogy a BBC új vígjátéksorozatában, a Out of Her Mindban fog visszatérni a képernyőkre.

Csanda Gergely, a rendezvény főszervezője ezen kívül bejelentette, hogy a hazánkban is közkedvelt Vikingek egyik sztárjával, a harcos Torvit alakító Georgia Hirsttel is sikerült megegyezniük, akivel ugyancsak találkozni lehet majd a Comic Conon.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől