Augusztus végén írtuk meg, hogy vadonatúj főzős műsor indul a VIASAT3-on. A Troll a konyhában szeptember 26-án, hétfőn indul a csatornán. A produkció hétköznap esténként lesz látható és öt héten át lesz képernyőn. A nyomozós gasztro realityben minden héten 6-6 celeb főz, hogy elnyerjék a széfben rejlő díjat, azonban valaki titokban azon dolgozik, hogy szabotálja az ételeket.

hirdetés

Már azt is tudni, hogy kik fognak szerepelni Rákóczi Feri és Wossala Rozina műsorában. Az első héten Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne lesznek láthatóak. Később fakanalat ragadnak a Keresztanyu sztárjai is: Ganxsta Zolee, Józan Laci, Németh Kristóf és Cserpes Laura. Rajtuk kívül szerepelni fog a műsorban Batik-Horváth Cintia, Császár Előd, Dietz Guszti, Dombi Rudolf, Görög Zita, Harsányi Levente, Horváth Géza, Jászberényi SzofiKeleti Andi, Király Peti, Laky Zsuzsi, Nagy Melanie, Opitz Barbi, Papp Gergő, Pásztor Anna, Szabó Simon, Tornóczky Anita, Vasvári Vivien és Zámbó Krisztián is.

„Ebben a konyhában mindig történik valami, amire érdemes figyelni, olyan az egész, mint egy detektívjáték. Ez nem egy szokásos gasztro műsor, a hangulat sokkal lazább, itt senkit nem torkol le a zsűri, ha valami nem úgy sikerül neki, ahogyan azt szerette volna – legfeljebb amiatt kell aggódnia egy ügyetlenkedő versenyzőnek, hogy azt hiszik, ő a troll, bár ez bármikor igaz is lehet. Az egyetlen, akinek igazán oka van a pánikra, az Rozina, hiszen neki mindent meg kell kóstolnia… Éppen ezért ő talán nem, de én minden alkalommal a trollnak szurkolok, nem tehetek róla, szeretek látni egy kis káoszt”

– nyilatkozta Rákóczi Feri.

„Nem mondom, hogy kicsit sem aggódtam amiatt, hogy én vagyok a sikeres trollok fő áldozata, hiszen nekem kell minden ételt megkóstolnom, amit elém tesznek. Szerencsére nincs olyan alapanyag vagy íz, amit ne szeretnék, így annyira nem tudnak kiszúrni velem, de azért azt kell mondjam, ezek a gasztro trollok még engem is meg tudnak lepni”

– mondta Wossala Rozina, a műsor döntőbírója.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre