A Trónok harca befejezése után nagy űr maradt a fantasy sorozatok kínálatát tekintve, amelyet egyelőre a The Witcher nem tudott betölteni. 2021-ben azonban képernyőre kerülhet az Amazon Prime által készített A Gyűrűk Ura sorozat, melynek első évada 20 részes lehet és A Gyűrű Szövetsége előtt játszódhat. A történet a Másodkor eseményeit mutatja be a hírek szerint, így J. R. R. Tolkien könyvét, A szilmarilokat dolgozhatja majd fel. A szereplőgárda erősnek ígérkezik, a főszereplő a Trónok harca fiatal Ned Starkját alakító Robert Aramayo lesz, míg a főgonosz bőrébe a Benjen Starkként ismertté vált Joseph Mawle bújik.

A TheOneRing.net most arról számolt be, hogy az idén a koronavírus-járvány miatt virtuálisan megtartott Comic Conon fontos, A Gyűrűk Ura szériával kapcsolatos bejelentést tettek. A hírek szerint három, a Peter Jackson által rendezett filmből ismert, klasszikus karakter is felbukkanhat a sorozatban. Egészen pontosan Szauronról, Elrondról és Galadrielről van szó. Tavaly decemberben számoltunk be róla, hogy a stáb Morfydd Clark (Az Úr sötét anyagai) személyében már meg is találhatta azt a színésznőt, aki a fiatal Galadrielt alakítja majd. Az amerikai lap friss értesülése pedig megerősíti, hogy valószínűleg tényleg látható lesz a produkcióban a tünde úrnő.

A Gyűrűk Ura második etapját az Amazon már a premier előtt berendelte, mely mutatja az online videotár vezetői mennyire bíznak az újdonság sikerében..

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)