Több új fantasy sorozat is esélyes arra, hogy a közeljövőben a Trónok harca helyét betöltse a televíziózás világában, ezek közé tartozik a Netflixre érkező The Witcher és az Amazon A Gyűrűk Ura szériája. A J. R. R. Tolkien műveit feldolgozó produkció nemrég elvesztette főszereplőjét, ami sosem számít jó hírnek. Most azonban bejelentették, hogy A Gyűrűk Ura filmtrilógiából ismert egyik fontos szereplő, a tünde Galadriel is benne lesz a pletykák szerint 20 részes első évadban. A Gyűrűk Ura a Másodkorban játszódik majd, a Peter Jackson-féle trilógiához hasonlóan Új-Zélandon veszik fel. A széria forgatása 2020 elején veszi kezdetét, képernyőre 2021-ben kerülhet legkorábban.

Galadrielt A Gyűrűk Ura és A hobbit filmekben Cate Blanchett alakította, a tünde úrnő volt az, aki a középföldi tündék legszebb megmaradt birodalma, Lothlórien királynőjeként uralkodott, mígnem a Harmadkor végén visszahajózott Halhatatlanföldre. Az Amazon szériájában egy jóval fiatalabb színésznő, Morfydd Clark (Az Úr sötét anyagai) játssza majd a karaktert.

Az előzményszériában egy teljesen más helyzetben lévő Galadrielt láthatunk majd, aki Magyalország fölött uralkodik és éppen a kezébe került a Hatalom egyik gyűrűje. A sorozatban a szépséges tünde az első olyan bejelentett szereplő, aki korábban a mozifilmekben is meghatározó figura volt. Nagyon meglepő lenne, ha nem jelentenének be hamarosan még több, a Peter Jackson trilógiából már jól ismert karaktert.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban