Vasárnap 18:50-kor indul az Apatigris 2. évada az RTL Klubon, a premier az RTL Most+-on pedig már most megtekinthető. Az RTL Magyarország most bejelentette, hogy lecserélik a sorozat egyik legfontosabb mellékszereplőjét. A folytatásban Kamarás Iván helyett Árpa Attila fogja alakítani Artúr karakterét. Így Árpa Attila a Keresztanyu után újabb RTL-es sorozatban fog szerepelni. Rajta kívül látható lesz még a Drága örökösök egyik sztárja, Kovács Lehel, valamint Schneider Zoltán, Balázs Andrea és Rajkai Zoltán is. Részletek a csatorna közleményében:

Február 28-án folytatódik az RTL Klub saját fejlesztésű sorozata, az Apatigris. A Labanc-család életében ismét felbukkan Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. A karaktert eddig megformáló Kamarás Iván más jellegű elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a folytatásban; a középkorú ügyvéd szerepét a második évadban Árpa Attila alakítja majd.

Az új évadban fontos szerep jut Schneider Zoltánnak, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris (Scherer Péter) és legidősebb lánya (Rujder Vivien) életét. Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnőt, míg Kovács Lehel – a Drága Örökösök Szappanos Kristófja – egy rezignált informatikust játszik majd, de a második évadban feltűnik az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is. A rajongóknak nem kell majd nélkülözniük Haumann Pétert sem, aki ezúttal is bölcs tanácsaival igyekszik egyengetni a társkeresés rögös útját járó Apatigrist. Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), a Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életébe kavar majd bele. És ha már kavarás: Mészáros Máté egy sokat látott szakácsot alakít majd, aki a nagybetűs életben kissé elveszett Gábort próbálja mentorálni.

Az Apatigris showrunnere Herman Péter, a 2. évad évad főrendezője Kovács Dániel Richárd, társrendezője Kovács István. A képi megvalósításért az Alvilágot is fényképező Szecsanov Martin felelt, míg a forgatókönyveket az első évadot is jegyző Köbli Norbert és Csurgó Csaba írta. A sorozatot a Paprika Studios gyártotta (producer: Erdős Ákos, line producer: Bene Krisztina).

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada

Pünkösdhétfőn elmarad az Exatlon