A Mintaapák közel öt hónapos szünet után május 10-én tért vissza a TV2-re, ahol három héten keresztül minden hétköznap 19:40-kor kerül képernyőre. A 2. évad utolsó két része, rendhagyó módon május 29-én, szombat este lesz látható. Még be sem fejeződött a 2. szezon vetítése, de a stáb a napokban már megkezdte a sorozat 3. etapjának a forgatását.

Új szereplő is csatlakozik a szériához. A TV2 Csoporttal tavaly ősszel szerződést kötő Lékai-Kiss Ramóna egy elvált, a gyerekét egyedül nevelő nőt fog alakítani. Tavaly ősszel ő volt a Dancing with the Stars egyik műsorvezetője. Jelenleg még a Ninja Warrior Hungary-n dolgozik, azonban néhány hét múlva már a Mintaapák csapatával fog forgatni. Nem először szerepel majd sorozatban, ugyanis korábban 15 éven át a Barátok köztben, később pedig a Drága örökösökben is látható volt.

„Egy elvált, kislányát egyedül nevelő édesanyát alakítok majd, aki népszerű, elismert műsorvezető, reggeli beszélgetős műsora van a tévében. A volt férje gazdag és befolyásos, és a válás során Anna nagy vagyonhoz jutott. Azonban nem az exférje hírneve tette ismertté, saját egzisztenciája van. A férfiak rajonganak érte, a nők viszont ösztönösen utálják és féltékenyek rá”

– nyilatkozta az Origónak Lékai-Kiss Ramóna.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához