A következő hónapokban visszatérő és új szereplők zöme érkezik a Mátyás király térre. Elsőként nézzük a Berényi családot, ahol három rokon is megjelenik. Kedden Berényi Ágnes tűnt fel, ahogy ezt korábban már itt jeleztük, akit Gubík Ági alakít. A szereplőről korábban a sorozatban már sokszor szó volt, de még sosem jelent meg. A történet szerint Berényi Ágnes, Berényi Attila testvére és Miklós féltestvére, de abból a szempontból tökéletes Berényi, hogy semmilyen eszköztől sem riad vissza, ha a céljai eléréséről van szó, így az biztos, hogy feltűnésével jelentősen felkavarja a Mátyás király tér és a Berényi klán tagjainak életét.

Hamarosan visszatér a sorozat egyik korábbi eredeti szereplője. A Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit tavaly márciusban távozott a produkcióból, de azóta már egy rövid időre, a nyári szünet előtt ismét látható volt a Barátok köztben. Edit most ismét visszatér a sorozatba és még idén látható lesz az RTL Klub képernyőjén.
Harmadikként pedig Berényi Zsuzsát megformáló Csomor Csilla is újra Barátok közt lesz. Csillag szintén a produkció eredeti szereplője volt, de már több éve nem szerepelt a sorozatban. Zsuzsa karaktere jövőre tér vissza a Mátyás király térre. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója