Míg 2010-ben a Barátok közt 20:35-kor és az esti sorozatok és filmek 21:20-kor indultak az RTL Klubon, addig a tavalyi év végére előbbi sorozat 21:10-re, a heti szériák pedig 21:50-re tolódtak ki. Így néhány év alatt a csatorna 30-35 perccel csúsztatta hátrább az említett műsorelemeket. Majd az idei év első napjaiban szerencsére korábbra kerültek, de mostanra kiderült, hogy csak ideglenesen.

Január elején a Barátok közt visszakerült 20:55-re, míg az esti sorozatok 21:20-ra az RTL Klubon. Azóta viszont 5-10 perces pakolgatással folyamatosan későbbre tolódtak. A Mátyás király téren játszódó szappanopera a napokban már 21:05-kor, míg az RTL Klub heti szériái 21:45-kor indultak. A csatorna viszont jövő héttől még jobban kitolja a produkciók kezdési időpontjait és további 5 perccel hátrább kerülnek.

Így februártól a Barátok közt 21:10-kor, a Castle, a Glades – Tengerparti gyilkosságok, a Szulejmán, a csütörtök esti filmek és A zöld íjász 21:50-kor, míg a CSI: A helyszínelők, a Döglött akták és a Gyilkos elmék csupán 22:50-kor indul majd el. A jövő hónaptól valószínűleg emiatt variálja át a cégcsoport az RTL II műsorrendjét is, így a ValóVilág és a Barátok közt nem kerülnek egy időpontban képernyőre. Csak remélni tudjuk, hogy a pakolgatási hullám leáll és ennél későbbre már nem csúsznak az említett esti programelemek az RTL Klubon. (fotó: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz