Az RTL Klub az országos tévék közül elsőként 2006-ban állt át 24 órás műsorrendre, mely azt jelenti hogy szünet nélkül folyamatosan sugározza műsorait. Ez viszont csak pár évig tartott, majd a tévéadó a válság miatt visszatért a 20 órás sugárzásra. Azonban most eljött az a pillanat, hogy ismét átálljanak a folyamatos műsorrendre, így január 1-től újra 24 órában sugároz az RTL Klub. De vajon mit nézhetünk majd hajnali 2 és fél 6 óra között a legnézettebb csatornán?

Hétköznap éjszaka 2 óra körüli kezdési időponttal Gálvölgyi show ismétlés lesz, a műsor a kezdetektől kerül újra képernyőre. Ezután 02:45-től érkezik A szív útjai című török sorozat. A produkció a csatornán már szintén látható volt, 2011-2012 között futott először. Hajnalban 5-kor pedig A gyanú árnyékában előző friss epizódja lesz adásban.

Ezeknél érdekesebb viszont, hogy abban az időszakban amikor a legtöbben alszanak és talán a legkevesebben néznek tévét az RTL Klub a legerősebb tartalmát sugározza majd. 4:30-kor az előző esti Barátok közt részek ismétlése lesz, mellyel így az RTL II-s esti és délutáni vetítéseket is beszámítva napi négy időpontban is képernyőre kerülnek a Mátyás király tér lakói.
Hétvégén sem lesz sokkal erősebb éjszakai műsorstruktúra. Olyan sorozat ismétlések mellett, mint a Jóbarátok vagy épp a Tuti gimi, a Gálvölgyi show ekkor is képernyőn lesz. (fotó: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz