Augusztus elején részletesen ismertettük az RTL Klub őszi műsorstruktúráját, mely három lépcsőfokban kerül bevezetésre. Ebből eddig az első kettő már életbe lépett, jövő héttől pedig az utolsó is bevezetésre kerül. A csatorna új évaddal folytatja az Éjjel-Nappal Budapestet és az X-Faktort, így egy sor időpontváltozás lép életbe hétköznap és szombaton is.
Az RTL híradó a Tények változtatása ellenére is 18:30-kor kezdődik majd. A Fókusznál és az Éjjel-Nappal Budapestnél se lesz nagy variálás, az előbbi 19:20-ról 19:25-re kerül, míg az új napi sorozat új etapja is 19:50-kor kezdődik majd. A Barátok közt viszont lényegesen, 25 perccel pakolják arrébb. Az elmúlt hetekben megszokott 20:30-as időpont helyett, 20:55-től kerül majd képernyőre.

Az esti RTL-es sorozatok is később kezdődnek majd, szintén 25 percről van szó. Így a Dr. Csont, A mentalista, a Szulejmán és a CSI: Miami helyszínelők 21:35-kor, míg a CSI: A helyszínlelők, a Döglött akták és a Gyilkos hajsza 22:35 körül tűnik fel az RTL Klubon.
Szombattól a 18:55-kor induló Fókusz Plusz fél helyett egy óra hosszú lesz. Így az elmúlt évektől eltérően a szeptember 7-én új szezonnal folytatódó X-Faktor 19:30 helyett 20:00-kor kerül képernyőre. Az első hetekben a válogatások alatt még nem lesz heti két adás, majd csak októbertől. (fotó: RTL Sajtóklub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója