Javában zajlik a The Witcher 2. évadának forgatása Nagy-Britanniában, mely 2021-ben mutatkozik be az online videotáron. Eddig keveset lehetett tudni arról, hogy a folytatásban milyen új szereplőkkel erősít a produkció gárdája. Most 7 új karaktert és az őket játszó színészeket is bejelentették, akik között több ismert név is van. A Mission: Impossible – Titkos nemzet és a 2016-os Ben Hur filmek színésze, Yasen Atour egy Coen nevű vajákot alakít, aki Ciri kiképzéséről vált ismertté.

A Peaky Blinders színésze, Paul Bullion pedig egy másik ismert vaják, Lambert bőrébe bújik. Rajtuk kívül fontos hír, hogy a Trónok harca sztárja, a korábban Tormundot alakító Kristofer Hivju (a képen) is szerepelni fog a The Witcher 2. évadában. Az HBO sorozatából ismert sztár a korábbi pletykának megfelelően Nivellent alakítja, egy elátkozott férfit, aki kénytelen medvére hasonlító szörnyként élni.

Nemrég kiszivárgott néhány kép a sorozat 2. évadának forgatásáról, ezeken egy csapat páncélba öltözött tünde volt látható. Már akkor sejteni lehetett, hogy a folytatásban egy nagy hatalmú tünde mágus, Francesca Findabair is felbukkanhat. A Netflix most bejelentette, hogy a karaktert egy újonc színésznő, Mecia Simson alakítja. Fontos szerephez jut az évadban Nivellen szerelme, Vereena is, akit Agnes Bjorn játszik el.

Ríviai Geralton kívül legalább három másik vaják is felbukkan a produkció új részeiben, a dán Thue Ersted Rasmussen bújik ugyanis Eskel bőrébe. A The Danish Girlből ismert Aisha Fabienne Ross pedig egy eddig nem látott boszorkányt, Lydiát játssza majd el. Az új színészek mellett természetesen a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill, Anya Chalotra Yenneferje, a Freya Allan által eljátszott Ciri és a közönségkedvenc Jaskierként megismert Joey Batey is visszatér a képernyőkre.

Új előzetes és premierdátum érkezett a Netflix népszerű sorozatának 2. évadához

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz