A CBS amerikai csatorna magyar idő szerint csütörtök este nagy bejelentést tett. 5 sikeres sorozat folytatását rendelték be, melyek között olyanok is vannak, amik hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek.

Kiderült, hogy 4. évaddal folytatódik a Jay Hernandez főszereplésével készült Magnum, amely itthon 2019 óta az RTL Klubon fut. Jelenleg a 3. etapot sugározza a hazai csatorna.

19. évadát rendelték be az egyik legrégebben futó amerikai krimisorozatnak, az NCIS-nek. Az év elején felmerültek pletykák arról, hogy a főszereplő Mark Harmon kész otthagyni a sorozatot, miután a szerződése a 18. etappal lejárt. Azonban ezek a szóbeszédek nem bizonyulnak igaznak, a színész a folytatásban is szerepelni fog. Az NCIS premierjét 2005-ben Magyarországon a TV2 tűzte műsorára, jelenleg pedig a Prime-on a 11., míg az AXN-en a 14. évad tekinthető meg.

A SWAT – Különleges egység az 5. etappal folytatódik. A speciális alakulatról szóló szériát itthon az AXN csatorna sugározza. Emellett a 12. szezont kapott a Zsaruvér, ami régebben a TV2-n és a Universal Channelen ment, a Bull című széria pedig a 6. évad előkészületeit kezdheti el.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki