Kiderült, hogy milyen új sorozatok és friss évadok lesznek láthatóak a következő két hónapban a dráma és krimi sorozatok otthonaként szolgáló Epic Dramán. Többek közt képernyőre kerül egy Agatha Christie feldolgozás, egy krimi széria karácsonyi különkiadása és egy nagyszabású történelmi produkció folytatása is.

Sissi

December 7-én debütál a csatornán az Agatha Christie legendás regényén alapuló A vád tanúja (The Witness for the Prosecution) című minisorozat. A 3 részes szériát szerdánként 21 órától láthatják a nézők. Az 1920-as években játszódó történetben meggyilkolnak egy elbűvölő és gazdag özvegyet, Emily French-et. Minden bizonyíték a rokonszenves Leonard Vole-ra mutat, akire az örökösnő a hatalmas vagyonát hagyta – legalábbis Emily elkötelezett házvezetőnője ezt mondja a bíroságon. Vole felesége nem tesz hozzá férje felmentéséhez, sőt megszólalásaival inkább árt a férfi ügyének. Leonard azonban kitart amellett, hogy társa, Romaine bizonyítani tudja ártatlanságát.

hirdetés

Karácsony előtt néhány nappal egy ismert krimisorozatból készült film is képernyőre kerül. A Grantchester: Karácsonyi különkiadás (Grantchester: Christmas Special) december 19-én, 21 órakor lesz látható az Epic Dramán. Egy vőlegényt holtan találnak az otthonában. Több gyanúsított is van: a fia, a menyasszonya, egy sztriptíztáncos és a klub főnöke. Az áldozat torkába tömött két jegygyűrű egy múltbeli esetre utal, amikor valakit ugyanígy öltek meg. Eközben Amanda karácsony estéjén a lelkészlakban hozza világra gyermekét. Amikor Gordie nyomozó utal az emberre, aki szintén egy ilyen estén született meg József és Mária gyermekeként, Grantchester kedvenc plébánosa, Sidney újabb kérdőjelek közt érzi magát.

A vád tanúja

Ahogy arról már korábban írtunk, az Erzsébet királyné rendkívüli életétét bemutató Sissi (Sisi) 6 epizódos 2. évada is érkezik a csatornára. A nagyszabású történelmi sorozat december 26-án indul, és naponta 21 órától lesz látható. A 2. etapban Sissi és Ferenc József közös életét a közelgő háború réme és magánéleti problémák egyaránt fenyegetik, ugyanis amikor a fiatal császárnő Magyarországra utazik, ott nem csak a puszta és a vendégszerető helyiek nyűgözik le.

Január 9-től lesz látható a Bécsi vér (Vienna Blood) teljes egészében Magyarországon forgatott 3. szezonja. A bűnügyi krimisorozat folytatása január 9-étől, hétfőnként 21 órától kerül képernyőre. A Bécsi vér főhőse a pszichoanalitikus Max Liebermann, aki a pszichológia tudományát állítja a rendőrség szolgálatába. Oskar Rheinhardt-tal, a rutinos bécsi detektívvel együtt oldanak meg rejtélyes gyilkosságokat Bécsben, a XX. század elején. Max rendkívüli észleléssel és kriminalisztikai készséggel rendelkezik, és örömmel analizálja a rendőrfelügyelő attitűdjeit az új évadban is.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en