Az 500 2019 márciusában debütált az ATV-n és egy hónapon keresztül, hétköznap esténként volt látható a képernyőn. Ez volt a csatorna első tudásalapú vetélkedője és ez volt Rónai Egon első kvízműsora is egyben. A produkciót a nézők hamar megszerették. Az elmúlt években nagyon lecsökkent a tudásalapú vetélkedők száma és majdnem el is tűnt a televízióból, de az ATV a Géniusszal tavaly ősszel visszahozta műfajt, mely kiemelkedő nézettséget hozott. Az utóbbi műsort idén ősszel folytatja is a médiavállalat, de a sikereken felbuzdulva már most tavasszal sem hagyja tudásalapú vetélkedő nélkül a nézőit. Ugyanis ma 20:35-kor érkezik az 500 második évada az ATV-re!

hirdetés

A produkció mostantól minden kedden, szerdán és csütörtökön lesz látható a csatornán. A műsort most is a csatorna népszerű arca, Rónai Egon vezeti majd. A vetélkedő pedig a korábbiaknál jóval hosszabban, egészen júniusig képernyőn lesz.

Az 500 formátumát a világ egyik legnehezebb vetélkedőjének tartják. A műsorban a játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 milliós fődíjat, ha azonban három egymást követő kérdésre is rosszul felel, akkor kiesik. A játékban egyszerre mindig ketten vesznek részt, a Játékos és a Kihívó. A Játékos sorban kapja a kérdéseket és mindig 5 másodperce van válaszolni. Minden alkalommal csak 1 válasz a helyes, amit, ha kimond 5 másodperc alatt, az addig összegyűjtött nyereménye 50 000 forinttal nő. Ha a Játékos egymás után 3 hibapontot összegyűjt, kiesik és a Kihívó folytathatja a játékot, aki egy új kérdéstáblát kap. A Kihívó csak akkor kezdheti a pénzgyűjtést, ha már Játékossá vált.

Így néz ki az 500 megújult díszlete

Az új évad, melyet nemrég már felvettek, egy teljesen megújult díszletet kapott. Az 500-at ugyanazok a szakemberek készítik, mint a 2019-es szezont, illetve a szintén az ATV-n futó, nagy sikerű Géniuszt.

Lesz olyan versenyző, aki a világon először meg tud válaszolni 500 kérdést anélkül, hogy egymás után háromszor hibázna? Kiderül mától kedd, szerda és csütörtök esténként az ATV-n!

(A cikket az ATV támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része