2019 márciusában debütált az ATV első tudásalapú vetélkedője, Rónai Egon vezetésével. Az 500 akkor egy hónapon keresztül, hétköznap esténként volt látható és nagy népszerűségre tett szert. A formátum lényege, hogy a játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 milliós fődíjat. Ha azonban három egymást követő kérdésre is rosszul felel, akkor kiesik. A játékban mindig egyszerre ketten vesznek részt, a Játékos és a Kihívó. A Játékos sorban kapja a kérdéseket és mindig 5 másodperce van válaszolni. Mindig csak 1 válasz a helyes, amit, ha kimond 5 másodperc alatt, az addig összegyűjtött nyereménye 50.000 forinttal nő. Ha a Játékos egymás után 3 hibapontot összegyűjt, kiesik és a Kihívó folytathatja a játékot, aki egy új kérdéstáblát kap. A Kihívó csak akkor kezdheti a pénzgyűjtést, ha már Játékossá vált.

hirdetés

A produkció az elmúlt 3 évben szüneten volt, tavaly viszont már felreppentek hírek arról, hogy esetleg idén folytatódhat, mely most valóban megtörténik. Áprilisban érkezik az 500 2. évada az ATV-re – tudta meg a SorozatWiki. A vetélkedő április 19-től kedd, szerda és csütörtök esténként lesz látható. A produkciót egy teljesen megújult díszletben veszik fel, mely a cikkünkben lévő képen látható először.

„Az ATV idén több szuperprodukciót tervez. Április 3-án nagyszabású választási műsort sugárzunk. Néhány héttel később indul az 500 második évada, amit egészen júniusig láthatnak a nézők. Szembe megyünk az árral, célunk az intelligens szórakoztatás. Három évvel ezelőtt a televízió egyik legsikeresebb produkciója volt az 500, melynek műsorvezetője idén is az ATV ikonikus arca, Rónai Egon lesz. Ősszel pedig terveink szerint újra látható lesz másik sikeres vetélkedőnk, a Géniusz, Gundel Takács Gáborral”

– árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a SorozatWikinek.

„Idén tavasszal újraindul az ATV történetének egyik legsikeresebb műsora, az „500”. A televíziózás történetének egyik legnehezebb quizműsorában a nyeremény most is 50 millió forint lesz. A vetélkedő felvételei már zajlanak az ATV stúdiójában, a nézők pedig pár héten belül megtudhatják, lesz-e olyan versenyző, aki a világon először meg tud válaszolni 500 kérdést anélkül, hogy egymás után háromszor hibázna. A műsort most is ugyanazok a szakemberek készítik, mint a 2019-es szezont, illetve a szintén az ATV-n futó, nagy sikerű Géniuszt”

– mondta oldalunknak Wisinger János, a műsor producere.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en