A novemberi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek decemberben a Netflixre. Ebben a hónapban 11 vadonatúj szériával és 4 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata, amelyek közt spanyol, török, koreai, olasz, francia vagy mexikói alkotásokat is találhatunk. Többek közt elérhetővé válik egy népszerű széria utolsó etapja, adaptációk és egy sikeres produkció testvérsorozata, de karácsonyi alkotásokkal is hangolódhatunk az ünnepekre.

Berlin

December 1-jén érkezett a Netflixre a Sweet Home 8 részes 2. évada. A koreai horrorsorozat folytatásában a Green Home lakóinak ki kell költözniük a házaikból, amelyek a korábbi szörnycsaták színhelyei voltak. Ki kell merészkedniük a külvilágba, azonban továbbra is ébernek kell maradniuk. 2-án debütált egy újabb koreai drámaszéria, az Üdvözöl Samdal-ri (Welcome to Samdal-ri). A 16 epizódból álló 1. etapban egy fotós karrierjét tönkreteszi egy botrány, ezért hazatér a szülővárosába. Ott összetalálkozik gyerekkori barátjával, újralobbantva egy be nem teljesült szerelem lángjait.

6-án vált elérhetővé a Leszámolás Marseille-ben (Blood Coast / Pax Massilia) című francia akciósorozat 6 epizódos 1. szezonja. Miközben egy elvetemült drogkereskedő megpróbálja leigázni Marseille-t, egy szélhámos rendőrkapitány és vagány csapata felvesz egy újoncot, akinek megvannak a maga elképzelései. 7-től megtekinthető az Analóg család (Analog Squad). A vadonatúj thai drámasorozatban egy fondorlatos középkorú férfi felépít egy hamis családot, amikor tudomást szerez elhidegült apja betegségéről, hogy még utoljára közel kerülhessen hozzá.

Szintén december 7-én debütált az Utálatos karácsony (I Hate Christmas / Odio Il Natale) 2. évada. Az olasz romantikus vígjátéksorozat új etapjában közeleg a karácsony, a lány pedig ezúttal nem egyedülálló. Azonban elkövet egy hibát, amely tönkreteszi a kapcsolatát. A baklövését az általa megszervezett ünnepi vacsorával próbálja jóvá tenni, és ezzel visszaszerezni exét. Ugyanezen a napon érkezett a streaming szolgáltatóra az Ali Novak azonos című regénye alapján készült Én és a Walter fiúk (My Life with the Walter Boys). A 10 epizódos szériában egy életét romba döntő tragédiát követően egy lány odaköltözik gondviselője népes családjához egy kisvárosba, új leckéket tanulva szeretetről, reményről és barátságról.

13-án válik elérhetővé egy vadonatúj lengyel szatirikus vígjátéksorozat, az 1670. A produkció története szerint egy bolondos nemes család viszályokkal és parasztlázadásokkal dacolva próbál Lengyelország leghíresebb figurájává válni. 14-én jön a Netflixre A következő nemzedék (As the Crow Flies / Kus Uçusu) 2. etapja. Aslı és Lale között folytatódik a verseny a médiaiparon belül. Miközben Aslı arra törekszik, hogy minél nagyobb hatalomra tegyen szert, Lale egy veszteség okozta fájdalom miatt magába roskad.

December 14-től lesz megtekinthető A korona (The Crown) 6. szezonjának második felvonása. A sorozat lezárásaként szolgáló 4 epizódban Vilmos herceg egyetemi éveit követhetjük nyomon, amint megismerkedik Kate Middletonnal. Emellett Károly és Kamilla kapcsolatába is betekintést nyerhetünk, akik 2005-ben házasodtak össze.

Szintén ezen a napon debütál az azonos című manga alapján készült fantasy sorozat, a Yu Yu Hakusho. A 3 részes 1. évadában, miután egy önzetlen cselekedet az életébe kerül, Urameshi Yusuke tini bűnöző a “Szellemvilág nyomozójává” válik, hogy gonoszokhoz köthető ügyekben nyomozzon. 15-én lesz a premierje a Pasit karácsonyra (YOH’ Christmas) című dél-afrikai sorozatnak. A 6 epizódból álló szériában egy 30-as szingli, Thando nagy nyomás alatt azt füllenti a családjának, hogy van egy udvarlója. Most 24 napja van haavinni egyet karácsonyig. Vajon össze tudja hozni?

December 20-án válik elérhetővé a Cindy la Regia: A középiskolai évek (Cindy la Regia: The High School Years). A mexikói dramedy 7 részes 1. etapjában a tinédzser Cindynek nagy tervei vannak: meg akarja hódítani a világot. Ám először a gimit, és annak elit közösséget kell túlélnie a szülővárosában, San Pedróban.

22-én érkezik a Netflixre A sötétség teremtménye (Gyeongseong Creature) című koreai sorozat 10 epizódos 1. szezonja. A produkció története 1945-ben játszódik. Szöul sötét, elnyomás alatti éveiben egy vállalkozó és egy nyomozó küzd a túlélésért, szembeszállva egy emberi kapzsiság szülte szörnyeteggel. A széria egyik fontos szereplőjét a Squid Game-ből ismert Wi Ha-joon alakítja. 24-én jön a streaming szolgáltatóra egy friss mexikói drámasorozat, A férfidadus (The Manny / El Niñero). Egy női cégvezető pánikhelyzetben egy farmert bíz meg a gyerekei felügyeletével. Nem sejti, hogy a férfi megváltoztatja a nézeteit a nemi szerepekről és a szerelemről.

December 29-én debütál A nagy pénzrablás vadonatúj testvérsorozata, a Berlin. A Pedro Alonso által alakított karakterre fókuszáló széria 8 részből áll. A fénykorát élő Berlin és mesteri csapata Párizsban gyűlik össze, hogy az egyik legnagyszerűbb tervét végrehajtva egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak el. A produkcióban az anyasorozat két fontos szereplője, a Raquel Murillo-t játszó Itziar Ituño és az Alicia Sierra-t megformáló Najwa Nimri is láthatóak lesznek.

Az HBO MAX decemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmekről és szériákról itt, a Disney+ kínálatába bekerülő produkciókról itt, míg az RTL+ év végi újdonságairól itt írtunk.

hirdetés

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese