Az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, a CBS több népszerű sorozatából is új évadot rendelt be. A produkciók között van két reboot, de az akciószériák és a jogi drámák rajongói is örülhetnek. A legtöbb sorozatnál a papírforma érvényesült, tehát várható volt a berendelés, de volt azért egy-két cím, ahol erősen rezgett a léc. Lássuk mely szériák rajongói örülhetnek a biztos folytatásnak.

A Hawaii Five-0 modernizált változata 2010-ben indult el az amerikai CBS-en, most pedig a produkció 10. évadát rendelte be a csatorna. Az 1968 és 1980 között futott eredeti széria 12 évadot ért meg, ha az új verzió is tartani tudja a nézettségét, elképzelhető, hogy utoléri a klasszikus Hawaii Five-0-t. A CBS-en valószínűleg semmi nem fog múlni, mert a cégnél szeretik hosszú ideig képernyőn tartani a nyomozós sorozatokat. A Hawaii Five-0 mellett a csatorna berendelte a MacGyver 4. évadát is, mely a rázós kezdése és a negatív kritikák ellenére is bejáratott cím lett mostanra.

Az akciósorozatok rajongóinak jó hír, hogy a CBS bekérte a SEAL Team és a SWAT – Különleges egység folytatását is, mindkét produkció a 3. évadával érkezik majd. Biztosan jön még a csatornára a Madam Secretary című politikai dráma 6. etapja és a Bull című jogi széria 4. szezonja.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra