Tavaly októberben nyilvánosságra hozták, hogy 2024-ben érkezik a Séfek séfe vadonatúj, 6. szezonja. A TV2 Csoport programizgatója április végén egy konferencián bejelentette, hogy a gasztroreality idén ősz elején kerül majd képernyőre a TV2-n. Februárban az egyik séf, Krausz Gábor osztotta meg, hogy már elindult a folytatás forgatása. A TV2 ősz eleji műsorrendjében végül nem kapott helyett a produkció, de most nyilvánosságra hozták, hogy mikortól lesz látható a csatornán.

hirdetés

A tévétársaság bejelentette, hogy a Séfek séfe 6. évada október 14-én, hétfőn indul a TV2-n. A gasztroreality minden hétköznap este képernyőre kerül majd a csatornán. Az ételeket elbíráló séfek ezúttal is Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes lesznek, a műsorvezetői feladatokat pedig ismét Ördög Nóra látja el.

Idén egy újítás is lesz a műsorban, ugyanis az eddigiektől eltérően, a séfek a tréning szakaszban nehezítéseket osztanak ki, „ajándékokat” választanak egymásnak. Ami azt jelenti, hogy egy versenyzőt választhatnak a másik csapatába, aki teljes értékű csapattagként vesz részt majd a show-ban. Az izgalmas „ajándékok” okoznak némi fejtörést a Séfeknek.

hirdetés

Pár nap és vége A Kísértésnek, ekkor lesz a finálé

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Újabb versenyző lépett vissza a Sztárboxtól, ezért rendkívüli mérkőzés lesz jövő héten

A Fókusz egy héten át adományt gyűjt a rászoruló gyermekeknek

Napokon belül véget ér az Ázsia Expressz a TV2-n

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)