Ökrös Gergely 2012-től 2016-ig a TV2 Csoport kreatív vezetője volt, majd 2016-tól a főcsatorna program és kreatív igazgatója lett, 2017-től pedig kreatív igazgatóként folytatta. 2019-ben Dirk Gergens leváltása után azonban távozott a TV2 Csoporttól. 2022. január 1-jén visszatért a médiavállalathoz, és kinevezték produkciós és kreatív igazgatónak. Így az ő irányítása alá került a gyártási és a műsorkészítési területet és többek között közvetlen főnöke lett a szórakoztató produkciókat és sorozatokat megvalósító kreatív producereknek is. Most azonban a médiavállalat bejelentette, hogy két és fél év után, augusztus végén Ökrös Gergely távozik a posztjáról. Ökrös a jövőben a családi vállalkozására fókuszál, de különböző projekteken külsős tanácsadóként folytatja a munkáját a tévétársaságnál. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Két és fél évvel ezelőtt csatlakozott a TV2 Csoport menedzsmentjéhez Ökrös Gergely, mint produkciós és kreatív igazgató. Az azóta eltelt időszakban aktívan dolgozott a gyártási és kreatív csapatok megerősítésén és számos sikeres produkciót valósított meg elsősorban a TV2-nél, de több formátumot irányított a szlovén Planet TV-nél is.

“Az utóbbi intenzív évek után Gergely úgy döntött, hogy ideje a saját, családi vállalkozásának fejlesztésére összpontosítani. Nem volt könnyű döntés és mi tiszteletben tartjuk. Ezúton is szeretném megköszönni Ökrös Gergelynek az elmúlt években nyújtott teljesítményét, amivel jelentősen hozzájárult a cégünk sikeréhez”

– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A szakember nem hagyja el teljesen a televíziózás világát, a jövőben különböző projektek külsős tanácsadójaként folytatja kreatív munkáját a TV2-nél. Ökrös Gergely távozásával egyidőben kisebb szervezeti változások lépnek életbe, a kreatív csapat vezetője, Katona Andor és a produkciós vezető, Iványi László egyaránt a vezérigazgatónak riportálnak. 

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára