Péntek dél körül jelentették be televíziós tekintetben az utóbbi évek legnagyobb átigazolási hírét, miszerint Majka távozik a TV2-től és az RTL-nél folytatja. Utána egy órán belül a TV2 Csoport elköszönt Majkától és Pápai Jocitól, valamit bejelentették, hogy új műsorvezetők vezetik majd a Zsákbamacska 2024-es évadát. Most kiderült, hogy erre azért is lehet szükség, mert nem csak Majka, hanem Pápai Joci is átigazol az RTL-hez. Mindkét zenész az idei évben a TV2 legsikeresebb napi műsorát, a Zsákbamacskát vezette és a csatorna legnézettebb hétvégi produkciója, a Sztárban sztár leszek! mesterei voltak. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!”

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!”

– írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később ugyancsak ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon