A Star Trek: Különös új világok (Star Trek: Strange New Worlds) tavaly májusban debütált az amerikai Paramount+-on. Hazánkban a széria a SkyShowtime-on érhető el. A sci-fi sorozat legújabb, 2. évada júniusban indult, a fináléja pedig augusztus 11-én került fel a streaming szolgáltatóra, így most már a teljes, 10 epizódból álló szezon megtekinthető a platformon. Ezzel azonban még nem ér véget a széria története.

hirdetés

Márciusban bejelentették, hogy berendelték a produkció 3. etapját, amelynek forgatása május 2-án vette volna kezdetét. Azonban aznap sztrájkba léptek az amerikai forgatókönyvírók céhe, így a felvételeket nem tudták elkezdeni. Július közepén a színészek szakszervezete is beszüntette a munkát, ennek következtében addig nem kezdődhet el a Star Trek: Különös új világok folytatásának forgatása, amíg mindkét szakszervezet egyezséget nem köt a filmstúdiókkal és a streaming szolgáltatókkal. Azt azonban nem lehet tudni, hogy ez mikor valósulhat meg.

A SkyShowtime-on összesen 13 Star Trek film és 3 sorozat található meg, de a streaming szolgáltató kínálata folyamatosan bővül a Star Trek univerzumában játszódó produkciókkal. A Star Trek: Különös új világok mellett magyar szinkronnal érhető el a Star Trek: Prodigy című animációs sorozat és a 7 évadot megélt Star Trek: Az új nemzedék (Star Trek: The Next Generation) első négy etapja is. Utóbbi széria további szezonjai azonban csak felirattal nézhetőek.

A filmek közül szinkronnal található meg a platformon a Star Trek III: Spock nyomában (Star Trek III: The Search for Spock), a Star Trek IV: A hazatérés (Star Trek IV: The Voyage Home), a Star Trek V: A végső határ (Star Trek V: The Final Frontier), a Star Trek VI: A nem ismert tartomány (Star Trek Vi: The Undiscovered Country), a Star Trek: Nemzedékek (Star Trek Generations), a Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact), a Star Trek: Űrlázadás (Star Trek: Insurrection), a Star Trek: Nemesis, a 2009-es Star Trek, a Star Trek: Sötétségben (Star Trek Into Darkness) és a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond). Egy kattintást követően már nézhetjük is magyar felirattal a Star Trek: Űrszekereket (Star Trek: The Motion Picture) és a Star Trek II: Khan haragját (Star Trek II: The Wrath of Khan) .

hirdetés

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Az elmúlt hetekben a TV2-n látható énekes lehet az Álarcos énekes műsorvezetője

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en