A Netflix augusztusi sorozatpremierei után bemutatjuk, hogy milyen szériák érkeznek a nyár utolsó hónapa során az HBO Maxra. Júliushoz képest most kevesebb produkció válik elérhetővé, de így is lesz miből válogatni. A következő hónapban 3 új sorozattal és 2 friss etappal bővül a platform kínálata, valamint 4 széria összes szezonja is megtekinthetővé válik. Többek közt thriller, dráma és vígjátéksorozatok is jönnek augusztusban, de az idei év egyik legjobban várt produkciója is megérkezik a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Augusztus első napján 5 újdonság kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába. Ekkor érkezik egy brit vígjátéksorozat, a Futottak még… (Extras) mind a két évada. A színészkedésről álmodó Andy és barátja, az excentrikus Maggie szereplőválogatásra járnak, ahol mulatságos kalandokba keverednek. A szériát a BBC Two vetítette 2005 és 2007 között. Szintén 1-jén válik elérhetővé a Fortitude mindhárom szezonja az HBO Maxon. Az időnként előforduló jegesmedve-támadásokat leszámítva Fortitude csendes kisváros. Ám amikor megrengeti egy erőszakos bűncselekmény, az először nyugtalanítónak, de egyszerűnek tűnő gyilkossági ügy valami sokkal borzalmasabb dolognak bizonyul. A brit pszichológiai thriller 2015-től futott a Sky Atlantic-on, hazánkban a Filmbox Extra HD vetítette az 1. évadát. A 2. és a 3. etap azonban itthon még nem volt látható.

Ugyanekkor kerül be a kínálatba a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) mind a 7 etapja. Leslie Knope-ot, az Indiana állambeli Pawnee Városfejlesztési osztályának középbeosztású bürokratáját követjük benne nyomon, aki miközben próbálja megszépíteni a városát, szeretné előrébb vinni politikai karrierjét is. A vígjátéksorozatot 2009-től vetítette az amerikai NBC, hazánkban pedig a Comedy Centralon volt látható.

Augusztus 1-jén jön a platformra a Város a hegyen (City on Hill) 3. évadának 1. epizódja is, majd hetente új résszel jelentkezik a sorozat. A 90-es évek elején Bostonban Decourcy Ward kerületi ügyész valószerűtlen szövetséget köt egy korrupt, veterán FBI-ügynökkel, Jackie Rohrral. Együtt vállalnak el egy olyan ügyet, amely végül megváltoztatja a város egész igazságszolgáltatási rendszerét. A produkció főszerepeit Kevin Bacon és Aldis Hodge alakítják.

2-án válik elérhetővé az Ipar (Industry) 2. etapjának 1. része. A sorozat egy izgalmas mélyfúrás a nemzetközi pénzügyek világába. A széria ambiciózus fiatal diplomások egy csoportját követi, akik egy londoni befektetési banknál egy olyan pozícióért versenyeznek, amit csak kevesen kaphatnak meg. A dráma sorozathoz hetente érkezik majd új epizód. Szintén 2-án debütál hazánkban a Love Spells (Amarres). A történet középpontjában egy nem mindennapi anya áll, aki anyagi helyzete miatt kétségbeesik, és kénytelen visszaszerezni családi hagyományait: a pre-hispán mágiát, amely a boszorkánynak tartott nagyanyjához, Celiához tartozott. Annak ellenére, hogy Ana nem hisz a varázslatban, mégis segítségül hívja azt, hogy pénzt teremthessen a családjának. A Max Original spanyol széria 10 részből áll.

4-én válik megtekinthetővé a Bezzegszülők (Breeders) legújabb, 10 részes 3. évada. Ebben az őszinte és megalkuvást nem tűrő vígjátékban Paul és Ally teljes állással, idősödő szülőkkel, jelzáloggal, a kapcsolatukban bekövetkező zűrzavarokkal, valamint kisgyermekeik, Luke és Ava nevelésének nem irigylendő kihívásaival bajlódnak.

Augusztus 22-én kerül be az HBO Max kínálatába az idei év egyik legjobban várt szériája, a Trónok harca – Sárkányok háza (House of the Dragon). A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel. A Trónok harca előzménysorozatának középpontjában a Targaryen család áll és 200 évvel az anyasorozat előtt játszódik. Westeros történetének egyik hirhedt eseményét, a Sárkányok táncaként emlegetett polgárháborút mutatja be.

A Targaryen testvéreknek el kell dönteniük, hogy melyikük kerül a trónra, ha meghal I. Viserys király. A vita arról, hogy melyikük uralja Westerost, polgárháborút robbant ki, és elkerülhetetlenül a Targaryen család bukásához vezet. A 10 részes produkcióban összesen 17 sárkány szerepel majd. A főszerepekben Paddy Considine (Világvége), Matt Smith (Ki vagy, doki?), Olivia Cooke (Telivérek) és Emma D’Arcy (Truth Seekers) lesz látható.

A Netflix augusztusi sorozatpremiereiről itt írtunk korábban.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra