A Második Fiak vezetője fontos építőeleme volt a Trónok harcának, Daario Naharis ugyanis amellett, hogy Daenerys szeretője lett, számos nehéz helyzetben segített a fiatal Targaryennek. A karakter azonban egyike lett azoknak a szereplőknek, akik a produkcióban egyik pillanatról a másikra köddé váltak. A 6. szezonban Dany otthagyta a harcost Mereenben, hogy rendet tartson, azóta pedig nem láttuk Daariót a képernyőn.

A Digital Spy nevű újság most megkérdezte a Naharist alakító Michiel Huismant arról, hogy lát-e esélyt a visszatérésre. “Nem tudom, hogy erre mit reagálhatok, annyit árulhatok el, hogy alig várom a finálét! Nem akarok spoilerezni, így maradjunk ennyiben” – mondta a színész, a találgatások pedig az amerikai sajtó részéről egyből meg is kezdődtek. Huisman nyilatkozata nem tagadja Daario visszatérését, ráadásul a híresség ezek szerint tisztában van az utolsó részek fordulataival. Daario tehát jó eséllyel visszatérhet a lezárásban, különben Michiel Huisman valószínűleg elmondaná, hogy nem lesz már benne a folytatásban.

2019 első felében kiderül, amikor bemutatkozik a Trónok harca lezáró évada, amelyben egyes találgatások szerint könnyen elképzelhető, hogy Daario elhagyja Mereent, hogy egykori szerelme, Daenerys megmentésére siessen. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor