A szökés 2006 augusztusában indult el az amerikai FOX csatornán, a történet arról szólt, hogy egy Michael Scofield (Wentworth Miller) nevű briliáns figura kiszabadította halálra ítélt testvérét, Lincoln Burrowst (Dominic Purcell) a börtönből. A második évad főképp kettejük menekülését mutatta be, majd újra bezárták őket, a negyedik szezon pedig könnyes befejezéssel zárta le a sorozatot. A produkció idehaza az RTL Klubon volt látható. Később, amikor a FOX bejelentette, hogy egy ötödik etappal folytatják A szökést, már a TV2 Csoporthoz tartozó Prime csatornára érkeztek meg az új részek 2017-ben.

Úgy lehetett tudni, hogy jön a hatodik évad is, a főszereplő azonban most bejelentette, hogy kiszáll, így a széria nem tér vissza a képernyőkre. “Befejeztem, nem folytatom A szökést. Soha többet nem szeretnék heteroszexuális karaktert játszani, az ő történetüket már elmesélték. Megértem, hogy sokak számára, akik ezt olvassák, most ez nagy csalódás. Rengetegen várták Michael visszatérését és azt, hogy újabb évadok érkezzenek, de egyik sem fog megvalósulni. Sajnálom, hogy így alakult” – írta a színész Instagramon, aki 2013-ban állt a publikum elé és vallotta be, hogy meleg.

Wentworth Miller azóta a CW több sorozatában, így a Flash – A Villámban és A holnap legendáiban is Captain Cold ridegszívű karakterét alakította, aki sok néző kedvence lett.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi