A Tanár 2. évadának ismétlése az RTL Klub nyári műsorrendjével egy időben, június 9-től indult el. A sorozat keddtől péntekig 21 órakor került képernyőre, az elmúlt másfél hétben kifejezetten gyenge nézettséggel. Jövő héten azonban kifutnak a széria 2019-es epizódjai, az évadzáró 2×10-es rész jövő szerdán lesz látható az RTL Klubon. Helyére pedig egy másik magyar sorozat korábbi epizódjait teszik.

Június 25-től, jövő csütörtöktől a Jófiúk a legelső epizódjától lesz újra látható az RTL Klubon. Kezdetben A Tanárhoz hasonlóan keddtől péntekig 21 órakor, a várakozásaink szerint a Cápák között 2. szezonjának végeztével pedig hétfőtől péntekig kerülhet adásba. A Jófiúk tavaly szeptemberben debütált a csatornán és vasárnap esténként a TV2 legnézettebb műsora, a Sztárban sztár ellen volt látható. Kezdetben közepes számokat hozott, majd egyre gyengébben ment, a 14., évadzáró epizódjával december közepén búcsúzott a nézőktől. Idén tavasszal Kolosi Péter a SorozatWikinek adott nagy interjúban jelentette be, hogy gyenge nézettsége miatt nem lesz folytatása.

A Jófiúk a spanyol Balfék körzet magyar adaptációja, mely egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet szerint a három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyezik, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt és titokban még mindig szerelmes volt férjébe.

hirdetés
hirdetés

Az RTL bejelentette, hogy idén folyatódik-e új évaddal A Konyhafőnök

12. heti nézettség- Majdnem minden nap tarolt a Házasság első látásra

Dombóvári István 16 év után távozik a Showder Klubból

Kevin Costner mégis szerepelhet a Yellowstone utolsó epizódjában

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL