2017 februárjában indult az RTL Klub első vígjátéksorozata, A mi kis falunk. A széria rögtön elképesztő siker lett, a második évad óta pedig az egyik legnézettebb magyar műsor. Az elmúlt két és fél évben is indított az RTL Magyarország hazai gyártású sorozatokat, de most a vígjáték műfaj is újabb produkciót kap. Ma este 20:10-kor lesz a premierje a Jófiúknak, mely innentől kezdve minden vasárnap a Házasodna a gazda után lesz látható az RTL Klubon.

A Jófiúk spanyol Balfék körzet magyar adaptációja, mely egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet szerint a három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyeznek, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe.

A vadonatúj produkciót a Filmservice gyártja, amely az elmúlt években több sikersorozatot is készített, mint például a Válótársakat. A Jófiúk A mi kis falunk kreatív stábjának új sorozata. A történetért ugyanúgy Kapitány Iván és Kormos Anett felelnek, a producere szintén Kapitány-Diószegi Judit, míg a főrendező itt is Kapitány Iván. Rajtuk kívül kiemelendő, hogy a széria másik rendezője, Dyga Zsombor, aki az Aranyélet főrendezője is volt.

hirdetés

A sorozat karaktereit kiváló színészek alakítják. A történet három főszereplőjét Szűcs Gyula századost Mihályfi Balázs, Matkovits Gábor főhadnagyot Hevér Gábor, míg Dobos Bence hadnagyot Király Dániel játsszák. Rajtuk kívül többek között Pokorny Lia, Kovács Panka, Parti Nóra, Gáspár Tibor és az Oltári csajokból és A Tanárból ismert Michl Juli is fontos szereplő lesz. A sorozat előzetese itt nézhető meg.

Milyen szerencsétlen helyzetekbe kerül a három főszereplő rendőr? Hogy hozzák helyre a baklövéseiket? Kiderül, vasárnaponként 20:10-kor az RTL Klubon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban