Erősen indítja az újévet az FX és a BBC koprodukciójában készült vadonatúj drámasorozat. Január 8-án érkezik meg ugyanis hozzánk az HBO GO-ra – az Egyesült Királyságban, viszont már január 7-től látható lesz – az utóbbi évek egyik legnagyobb sztárjának, Tom Hardy-nak a főszereplésével készült Tabu (Taboo) című minisorozat. A széria produceri feladataiért a főszereplő Tom Hardy és az édesapja Chips Hardy, Steven Knight – Locke, Szövetségesek -, valamint a legendás Ridley Scott – Alien: Covenant, A Szárnyasfejvadász 2049 – voltak felelősek.

A nyolc epizódos minisorozatban a sokoldalú Tom Hardy – Mad Max: A Harag útja, A visszatérő – oldalán olyan nagyszerű színészek bukkannak majd fel, mint Jonathan Pryce – A Trónok harca egykori Főverebe -, Oona Chaplin – A Trónok harca egykori Talisa Starkja -, valamint a Kártyavárból ismerős Michael Kelly.

A történetről: Az 1800-as évek elején játszódó történet James Keziah Delaneyről szól, aki bejárta a világot és utazása örökre megváltoztatta életét. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér Londonba, és átveszi apja tönkrement hajózási vállalatát. Szeretné talpra állítani, de hamarosan szembe találja magát a nagyhatalmú Kelet-indiai Társasággal és rövidesen kiderül, hogy családi hagyatékát összeesküvések, árulások, gyilkosságok és sötét családi titkok övezik. (Fotó: HBO)

hirdetés

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor