Október elején számoltunk be arról, hogy hosszú idő után tűzik újra adásba a Seherezádét. A hazánkban vetített egyik első török sorozat után most egy újabb népszerű széria tér vissza a képernyőre. Az Izaura TV-n november 12-én fejeződik be a Maria című telenovella ismétlése, és a helyén, november 13-tól a Bosszú vagy szerelem lesz látható hétköznap 18:00-kor. A sorozat 2017 őszén indult a TV2-n és egészen idén márciusig volt látható a csatornán.

A Bosszú vagy szerelem főszerepében a Tiltott szerelemből is ismert Kivanc Tatlitug, valamint Tuba Büyüküstün állt, akit olyan szériákban láthattunk mint például a Piszkos pénz, tiszta szerelem. Közös sorozatuk története egy férfiról szól, aki több év után tér vissza egykori otthonába, egy Isztambul melletti kisvárosba, hogy bosszút álljon családja ellenségén. Egy nem várt találkozás azonban teljesen felborítja a terveit, és döntenie kell, mi a fontosabb számára, a szerelem vagy a bosszú?

Ezt a sorozatot nemrég egy fontos tévés elismerésre, a Nemzetközi Emmy-díjra is jelölték, melynek eredményhirdetésére december közepén, ünnepélyes gálaesten kerül sor.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G