Délután hírt adtunk az NCIS új évadának berendeléséről, az elmúlt napokban azonban más csatornáknál is zajlott az élet. Az HBO hamar bizalmat szavazott egyik fontos szitkomjának, hiszen a Szilícium-völgy 5. etapja még csak most vette kezdetét, a kábelcsatorna azonban már most berendelte a 6. évadot. A start-uposokról szóló produkció mellett a következő szezonban visszatér a Barry című újonc is, hiszen az HBO ennek a szériának is bekérte a 2. szezonját. A Barry a tavasz egyik legnagyobb meglepetése, a bérgyilkosból lett amatőr színészről szóló történet ugyanis egyike a mostanában készített legjobb dramedyknek.

A Netflixen futó szuperhősös sorozatok rajongóinak is van egy jó hírünk, hiszen az online videotéka berendelte a Jessica Jones harmadik szezonját, melyben folytatódnak az iszákos nyomozónő kalandjai. A tiniszériák rajongói is örülhetnek, hiszen az ugyancsak a Netflixen futó On My Block is visszatér jövőre a második évadával. Az Audience bekérte a Loudermilk 2. szezonját, de a női börtönben játszódó Wentworth is folytatódhat a 7. szezonjával.

A CBS-en a következő tévés idényben folytatódik a Mom a 6. évadával, a Broad City nézőinek viszont rossz hírünk van, a produkció nemrég berendelt 5. etapja lesz az utolsó, így nem folytatódik a széria.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor