Februárban sem maradunk új epizódok és sorozatok nélkül. Először a VIASAT3-hoz nekünk egy folytatást és rögtön utána egy vadonatúj sorozatot. Február 6-án, hétfőn este 9 órától érkezik a Lucifer második évadának premierje. Ez a széria legfrissebb etapja, a tengerentúlon jövőhéten adják le a 13. részt, majd utána három hónapos szünetre vonul a széria és csak májusban folytatják az utolsó három résszel az évadból. A produkció az első évadához képest majdnem megfeleződtek a nézettségi számok, azonban a FOX csatorna idén elveszíti egy már 12 éve futó sorozatát, így elképzelhető, hogy a kevésbé jól teljesítő szériákat is megtartja egy ideig, hogy ne veszítsen túl nagyot az össznézettségéből.

Szintén 6-án, hétfőn a Lucifer után 10 órától érkezik a Rólunk szól (This is Us), melyet először láthatunk Magyarországon. A sorozat négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor, 2016 őszén hatalmas siker volt.
A produkciót azóta 3 Golden Globe-díra is jelölték és a heti átlag 15 milliós nézettségével a 2016/17-es szezon harmadik legnézettebb network tévés sorozata lett. Ezt az is segíti, hogy olyan sztárokat láthatunk a főszerepben, mint a Hősökből jól ismert Milo Ventimiglia vagy a főleg filmekből ismert Mandy Moore.

Ugyanezen a hétfőn 21:00-kor érkezik az AXN-re a Vészhelyzet: Los Angeles (Code Black) orvosi drámasorozat. Az igazi történetet feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm alapján készült széria az USA legleterheltebb sürgősségi osztályán játszódik. Ide érkezik négy új rezidens, hogy a részleg igazgatója, Dr. Leanne Rorish bevezesse őket emberfeletti munkájukba. A széria 2015-ben debütált az amerikai CBS csatornán, a második évada február elején ér véget 16 résszel. Folytatásáról nincs hír egyenlőre.

hirdetés

Február 9-én, szerdán, 23:00-tól pedig az AXN Black csatornán indul Az alkonyattól pirkadatig legújabb, 3. évada újabb 10 résszel. Miután a szereplők szerződése tavaly októberben lejárt, még a harmadik szezon vége előtt, így nem tudni, hogy lesz-e negyedik szezon. A sorozatot a széria executive producere által létrehozott El Rey Network csatornán adták eddig, Robert Rodriguez viszont jelenleg egy 2018-ban érkező nagyszabású filmet rendez, így a sorozat jelenleg a háttérbe szorult.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor