Július 4-én, szerdán 22:20-kor indul a Dunán egy vadonatúj, Magyarországon még nem vetített angol drámasorozat, a Doctor Foster. A BBC által bemutatott széria 2015 szeptemberében debütált Angliában, a második évad azonban csak két évvel később. 2017 őszén került képernyőre. A Doctor Fosterből eddig két rövidke, 5-5 részből álló szezon készült, és arról még nem tudni semmit, hogy a rajongók számíthatnak-e a folytatásra, az esetleges harmadik évadra.

A sorozat történetének főszereplője egy 37 éves kisvárosi körorvos, Dr. Gemma Foster, aki egyik nap egy szőke hajszálat talál férje sálán. A gyanú nagyon hamar teljes bizonyossággá válik. A boldog család, amelyben kiskamasz fiúkkal hármasban élnek, csupán látszat. A doktornő elhatározza, hogy nem hagyja magát, utánajár annak, ki lehet a rejtélyes szerető. A férje mit sem sejt arról, hogy ő már tud az afférról.

Gemma kezébe veszi az események alakulását, azonban ahogyan közeledik a leleplezés pillanata, a következmények, melyek az egész családot és a gyermeket is magukkal ránthatják, egyre súlyosabbak lesznek. A Doctor Foster ötvözi a bűnügyi sorozatok feszültségét a párkapcsolati drámák szenvedélyességével. Cselekményei és fordulatai felkavaróak és elgondolkodtatóak.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához