Jövő héttől új műsorvezető csatlakozik a Mokkához. Takács Bence korábban az Echo TV és az MTVA csatornáin volt látható. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

Jövő hétfőtől a TV2 képernyőjén soha nem látott párossal várja a Mokka a nézőket. Rendhagyó módon két férfi lesz a műsorvezető, Istenes László mellé Takács Bence csatlakozik. Az új páros izgalmas tematikával is készül a nézőknek többek között női dolgokról, amikhez férfi szemmel közelítenek.

Takács Bence a kétgyermekes apuka könnyedebb oldalát is megmutathatja, és már most látszik, hogy gyorsan megtalálta a közös hangot műsorvezetőtársával. Legalábbis, ami a gyerekek kérdését illeti, de egyéb témákban heves vitákra és vitriolos beszélgetésekre is számíthatunk a két műsorvezető szókimondó stílusából, és vérmérsékletéből adódóan.

hirdetés

Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg, 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban láthattuk.

Takács Bence érkezésével így már öttagúra bővült a TV2 Mokka műsorvezető csapata, amely minden hétköznap reggel 6.15-től várják a nézőket a képernyők elé.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G