Számos izgalmas sorozatpremier és saját gyártású tévéműsor várható októberben a többek között a VIASAT3-at, a VIASAT6-ot, az AXN-t és a Sony Maxot is üzemeltető Sony Pictures Television csatornáin. A tévétársaság több népszerű és vadonatúj krimiszériát is képernyőre tűz, emellett jól ismert vígjátékok és saját gyártású, magyar realityk színesítik a kínálatot. Nézzük a részleteket!

Október 17-től két saját gyártású reality is folytatódik a VIASAT6-on, szombat délelőttönként 10:00-kor lesz látható az ismert autós magazin, a Totalcar 6. évada. A produkcióban továbbra is Bazsó Gábor és Winkler Róbert tesztelik az autókat, de meglepetések is lesznek, például egy Porsche 912-es elektromos autóvá alakítását is láthatjuk az új részekben. Ezt követően 13:00-kor egy sikeres nemzetközi formátum, a Here Come the Girls hazai változata, a Balhés csajok is bemutatkozik. Az új szórakoztató reality műsorvezetője Szabó Simon, főszereplői pedig három fiatal színésznő, Bajor Lili, Kővári Lotti és Togay Stoics Alexandra lesznek, akik mindent elkövetnek, hogy átverjék az utca gyanútlan emberét.

Az AXN-en október 26-tól, 21:00-kor tér vissza a Los Angeles legjobbjai a második évadával, a krimiszériában ismét Gabrielle Union és Jessica Alba erednek a bűnözők nyomába. Közvetlen utána, 22:00-tól jön a 19-es körzet harmadik szezonja is, melyben a félelmet nem ismerő seattle-i tűzoltók életét követhetjük nyomon. Október 27-én, 21:00-tól egy új kémsorozat, az Alex Rider érkezik a csatornára, ebben pedig egy olyan londoni tinédzsert ismerhetünk meg, aki kiskora óta a sportban és az iskolapadban is remekel. A fiú nem is sejti, hogy különleges ügynöknek képezték ki, és arra kényszerítik, hogy egy bentlakásos elit gimnáziumba beépülve járjon utána nagybátyja halála körülményeinek. A Sony Max nézői sem maradnak újdonságok nélkül a következő hetekben, hiszen október 21-én, 20:00-tól érkezik a Candice Renoir című vígjátéksorozat 8. évada is.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi