Nyáron derült ki, hogy a Sony Pictures Television Networks CE is beszáll a magyar sorozatgyártásba. A hazánkban több tévécsatornát, köztük a VIASAT3-at és az AXN-t is működtető médiavállalat két saját produkciót készített. Az első, a 200 első randi című napi széria októberben indult és a héten, december 21-én finálézik, a másik, a teljesen magyar fejlesztésű heti sorozat, az A La Carte pedig 2019 tavaszán kerülhet képernyőre.

A VIASAT3 napi szériája még véget sem ért, a Sony máris bejelentette, hogy a 200 első randi jövőre visszatér. “Büszkék vagyunk a kedvező fogadtatásra és köszönettel tartozunk a készítőknek és az összes szereplőnek. Örömmel jelentem be, hogy megkezdtük a 200 első randi második évadának előkészületeit, Luca tehát mindenképpen visszatér a VIASAT3 képernyőjére” – mondta Temesvári Marietta a Sony Pictures Television Networks Közép- és Kelet-európai régióért felelős tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.

A sorozat alapját az argentin Ciega a citas című széria adta. Az első évad hatvan részből áll, hullámzó nézettségi eredményeket produkált és közepes siker lett. A produkció forgatásáról és stúdiólátogatásáról készült beszámolónkat ide kattintva olvashatjátok.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en