Egészen kalandos A zöld íjász (Arrow) hazai útja. A bemutatkozására 2013 februárjában került sor, és meglepetésrehatalmas érdeklődés övezte a zöld “csuklyás” megérkezését. Az első évad után fél évvel később, 2014 januárjában képernyőre került a folytatás, ám az újabb részek már alacsonyabb nézettséget hoztak, ezért fokozatosan egyre későbbi időpontba került Oliver és csapata, és az évad második felében a kezdeti 21:35 helyett már 23:00-kor kezdődtek az epizódok. A sikertelen szereplésnek köszönhetően az RTL közel két évig pihentette is a sorozatot.

A harmadik évad 2016 januárjában érkezett meg a Coolra az előkelőnek nem igazán nevezhető vasárnap éjszakai sávba, 23:50-es kezdési időponttal. A szezon végét követően azonban nem tartott szünetet a tévécsatorna és egyből folytatta a negyedik etappal, amely tavaly november elején finálézott. Azóta várnak a sorozat hazai rajongói a folytatásra. Számukra van most jó hírünk! A Cool ugyanis szeptember 23-tól elhozza Oliver Queen ötödik évados kalandjait is, de ezúttal már nem kell késő estig fennmaradni.

Az ötödik évad első része szeptember 23-án 14:55-kor debütál a Coolon, a folytatásban pedig hétről hétre triplázva kerülnek képernyőre a sorozat epizódjai. A premiert követően, szeptember 30-tól 13:15 és 16:15 között minden vasárnap A zöld íjász legfrissebb részei lesznek láthatóak a tévéadón. (Fotó: Cool)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en