Az ítélet: család igazán sem a tengerentúlon, sem idehaza nem tudhatott magáénak hatalmas nézőközönséget, mégis beválogatták minden idők 100 legjobb tévésorozata közé. A széria első három évadát az amerikai FOX vetítette 2003 és 2006 között, és a finálé után a rajongók nagy része szerette volna a folytatást, és egy ideig úgy tűnt, hogy mozifilm formájában kaphat lezárást a Bluth család históriája. Ebből végül nem lett semmi, és egészen 2012-ig kellett várniuk a rajongóknak a jó hírre.

A Netflix ugyanis bejelentette, hogy feltámasztják a vígjátéksorozatot, és a jól megszokott szereplőgárdával elkészíttetnek 15 új epizódot, azaz egy negyedik évadot. A 2013-ban bemutatott folytatás pedig idén februárban hazánkban is képernyőre kerül. Azonban míg a széria első három, FOX-os évada a Comedy Central műsorán debütált, addig a negyedik szezon már másik adó, a TV2 Csoport humorcsatornájának, a Humor+-nak a kínálatát erősíti majd. Az ítélet: család negyedik évadának premierje február 4-én 11:00-kor lesz, és a folytatás dupla részekkel szombat és vasárnap délelőtt kerül majd adásba. Az epizódokat pedig szombat és vasárnap esténként megismétlik.

A Humor+ műsorára ezen felül, február 1-jei kezdéssel megérkezik az Amerikai fater eddig még idehaza nem sugárzott 9. évada. Mivel a szezon hétköznap esténként kerül adásba, így viszonylag hamar kifut, és szünet nélkül érkezik majd a folytatás, azaz a 10. szezon is ebből az animációs szériából. Ezeken felül premier tartalomként az Atyám, Zorn!, a Whitney élete és a Szomszédok az űrből is látható a Humor+ műsorán.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en