Néhány hete írtuk meg, hogy három, Magyarországon még nem látott sorozat is jön a TV2 új sorozatos kábelcsatornájára. A Prime szeptember 5-én, hétfőn kezdte meg adását, majd egy nappal később, kedden este már el is indult az első újdonság, a Scream Queens – Gyilkos történet. Most pedig egy újabb premierrel készül a csatorna.

Ma este indul a Zoo – Állati ösztön. A sorozat mostantól szerdánként 22:00-kor lesz látható a Prime-on. A produkció első évada tavaly nyáron futott az egyik legnagyobb amerikai országos csatornán, a CBS-en. Azóta már a 2. szezon is képernyőre került, mely néhány napja ért véget a tengerentúlon. A tévétársaság annyira elégedett volt a sorozat nézettségével, hogy már a 2. közepén be is rendelték a 3. etapot, mely jövő nyáron érkezik. Mindkét eddig lement évad 13 epizódból áll.

A Zoo – Állati ösztön főszereplői korábban a legjobb drámasorozatokban játszottak. James Wolk a Mad Men – Reklámőrültekben tűnt fel, míg Kristen Connolly a House of Cards – Kártyavár 1. és 2. évadának egyik fontos karakterét alakította. Rajtuk kívül pedig Nonso Anozie a Trónok harca 2. szezonjának egyik fontos színésze volt, az általa alakított Xaro Xhoan Daxos, Daenerys Targaryent próbálta eltenni láb alól.

hirdetés

A történt szerint Jackson Oz abból él, hogy szafarikat vezet Afrikában. Egy nap furcsa állati támadásokra lesz figyelmes. Időközben Jamie Campbell újságíró és Mitch Morgan állatorvosi kórboncnok hasonló rendellenes állati viselkedést fedeznek fel Los Angelesben. A két szál összeér és kiderül, hogy az állatok fellázadtak az emberiség ellen. Miként változik meg ezek után a világ és hogyan lehet túlélni egy ilyen támadást? Kiderül szerda esténként a Prime-on!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor