A legtöbb tavaszi sorozatpremier márciusban és áprilisban szokott elindulni Magyarországon, de az AXN májusra is tartogat újdonságokat. Két széria is új évaddal jelentkezik a tavasz utolsó hónapjában.

Május 10-én érkezik a Gyilkos elmék testvérsorozatának legújabb évada. A Gyilkos elmék: Túl minden határon szerdánként 22:00-kor lesz látható az AXN-en. A produkció tavaly nyáron indult hazánkba és az első szezon az ősszel ért véget. Így fél év szünet után folytatódik a széria. Amerikában március 8-án indult a sorozat második évada, így az AXN roppant gyorsan, csupán két hónap lemaradással hozza el a Gyilkos elmék: Túl minden határon legújabb epizódjait.

A hónap második felében, 19-én lesz a A bosszú (Intikam) második szezonjának magyarországi premierje az AXN White-on. A török sorozat új részei innentől kezdve minden hétköznap 19:10-19:40 között indulnak el. A produkció első etapja áprilisban indult, így szünet nélkül érkezik a folytatás. A második évad 2013 szeptembere és 2014 februárja között került képernyőre Törökországban, 22 epizód készült belőle és egyben ez a sorozat utolsó szezonja.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en