Korábban sokszor előfordult, hogy több tévécsatorna is csupán ismétléseket sugárzott nyáron, mostanában azonban a legforróbb hónapokban is izgalmas premierekről hallani. Most a többek között az AXN-t és a Viasat-csatornákat birtokló Sony jelentette be, hogy júniusban és júliusban milyen szériákat nézhet a hazai közönség, melyek között van szitkom, kórházas szériák, és látványos szuperhősös produkció is.

Június 15-én, 23:00-kor érkezik a Gázos páros (a képen) című vígjáték 4. évada a Sony Maxra, melyben a diszfunkcionális író, Jimmy és a depressziós szépség, Gretchen kapcsolatát láthatjuk kibontakozni. Ritkán látni ilyen érzelmes és mély szitkomot. A produkció minden hétvégén jelentkezik majd dupla részekkel, melyekből kiderül, hogyan képesek a főhősök megbirkózni a küszöbön álló házasságukkal. De vajon tényleg beállnak a sorba ezek a szerethető különcök? A sorozat rajongóinak jó hír, hogy július 6-án startol a Gázos páros 5. szezonja is, így nem kell sokat várni, hogy ez kiderüljön.

A Sony Max örökifjú Lizája is visszatér a Younger 5. etapjában, amely egy olyan 40 éves nő történetét meséli el, aki egy sikeresebb élet reményében 26-nak adja ki magát. A széria június 19-én, szerdán 20:30-kor tér vissza a Sony Maxra, és minden hétköznap 20:30-kor lesz látható. A nyári hónapok nem csak a szitkomok rajongóinak kedveznek majd, július 1-től az orvosos sorozatoké a főszerep. Jön ugyanis a VIASAT3-ra a New Amsterdam, melyben Dr. Goodwin lehetetlen vállalkozásba kezd, egy szebb napokat látott, kultikus amerikai kórházat próbál rendbe tenni.

hirdetés

Július 1-jén, ugyancsak a VIASAT3-ra érkezik az Éjszakai Műszak 1. évada, ebben egy csapat, a frontról visszatért orvost ismerhetünk meg. A produkció minden hétköznap, közvetlenül a New Amsterdam után jelentkezik majd új részekkel, minden hétköznap. Akinek tetszenek a látottak, július 11-től, 20:00-kor rögtön nézheti a 2. szezont és ugyanebben az időpontban, minden hétköznap este jön a 3. évad is, július 31-től. Habár az orvosok is hősök, Supergirl egy egészen más dimenzióban mozog. Július 15-én debütál a Supergirl, a főszereplő Kara Danvers kalandjai pedig a legújabb 4. évadban folytatódnak, mely 2019 májusáig futott Amerikában. Nincs sokkal lemaradva tehát a Sony Max ezzel a sorozattal, az új részek hétköznaponként, 22:00-kor debütálnak majd a magyar csatornán.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel