Ma rendezte meg az RTL Magyarország az őszi évadnyitó sajtóeseményét. Ezen jelentették be, hogy már szeptemberben új részekkel folytatódik A mi kis falunk, visszatér az egyik népszerű celebes reality, a Nyerő Páros, valamint ősszel elindul a Szenzációs négyes, egy vadonatúj, saját fejlesztésű showműsor is a tévécsatornán. Ezek mellett pedig több, ősszel vagy tél elején érkező produkcióról is lerántották a leplet.

A Nyerő Páros mellett két napi műsora is lesz idén az RTL Klubnak. Az egyik a több mint tízéves kihagyás után tavaly visszatért Survivor új szezonja lesz. Idén is a Fülöp-szigeteken forgatott a stáb, és újfent Istenes Bence a műsor házigazdája. A versenyzőkre ebben az évben még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak. A taktika és a kitartás játékában csak az viheti haza a 20 millió forintot, aki képes dacolni az éhséggel és a kegyetlen időjárási viszonyokkal, valamint úgy tudja manipulálni versenyzőtársait, hogy a végén ő legyen az egyetlen Survivor.

A másik napi produkció A Konyhafőnök VIP harmadik szezonja lesz, mely A séfek csatája alcímet kapta. Ebben az évadban két Michelin-csillagos séf, a korábbi etapokból megismert Sárközi Ákos és Rácz Jenő, valamint hírességekből álló csapataik mérkőznek meg egymással. Az új, fordulatos szezonban a séfek maguk állítják össze a csapataikat, és ők is döntenek arról, kik maradnak versenyben. A harmadik ítész ezúttal is, összességében már tizedjére Fördős Zé lesz.

hirdetés

A Szenzációs négyes nevű saját fejlesztésű showműsor mellett idén a nyolcadik évadával tér vissza az X-Faktor, melynek zsűrijét ezúttal is Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci alkotja majd. A műsorvezető a tavalyi etaphoz hasonlóan ismét a Barátok közt egykori színésznője, Kiss Ramóna lesz. Az új évad élő adásaiban egészen fordulatos és új szabályrendszert láthat majd a közönség. (Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához