A Lucifer ötödik évadának első fele a vártnál sokkal később, tavasz helyett csak augusztus 21-én érkezett meg a Netflixre. A rajongók ráadásul nem is láthatták végig a 16 részes szezont, mert az online videotár két részletben teszi azt közzé. Tom Ellis, a produkció főszereplője nyár végén elárulta, hogy az évadzáró részt még le sem sikerült forgatniuk. A Lucifer stábja több más, nagy stábbal dolgozó amerikai produkcióhoz hasonlóan a koronavírus-járvány miatt hosszú kényszerszünetet tartott. A várva várt jó hír ősszel érkezett meg, miszerint szeptember 24-től ismét elindul a munka. Először a finálét veszik fel, aztán pedig szünet nélkül elkezdik a 6. és egyben utolsó etap forgatását is.

Most újabb jó hírnek örülhetnek a Lucifer rajongói, ahogy a Screenrant beszámolt róla, az 5. szezon fináléját végre sikerült felvenniük. Az epizódnak mindössze a 40 százaléka volt kész, így nem kis munka volt befejezni azt. Október 6-án pedig szünet nélkül el is kezdték az utolsó évad munkálatait, mely 10 részes lesz.

“A mai napon befejeztük a finálét és neki is láttunk a 6. évadnak! Szeretnék köszönetet mondani a stábtagoknak és a színészeinknek is, mindannyian emberfeletti tempóban dolgoznak azért, hogy minél gyorsabban és további leállások nélkül le tudjuk adni a kész anyagot a Netflixnek! Kőkemény munka van a hátunk mögött, de az 5. szezon zárórésze már dobozban van!” – nyilatkozta Joe Henderson, a Lucifer egyik showrunnere. Az amerikai sajtó szerint amennyiben a koronavírus-járvány nem szól közbe, a Lucifer 5. évadának második fele 2021 első felében kerülhet képernyőre, míg a lezáró szezon csak 2022-ben érkezhet meg az online videotár kínálatába.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en