Sok premier érkezik idén tavasszal is a Viasat csatornákra, melyek között találunk újdonságokat és régen várt folytatásokat is. Legelőször a Négy Esküvő legújabb, harmadik etapja érkezik a VIASAT3-ra, április 14-én, csütörtökön, 21:00-tól. A szabályok változatlanok, minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A csatorna ígérete szerint a műsorban most is több ismert ember feltűnik majd, így például Karda Beáta is a kamerák előtt mondja majd ki a boldogító igent.

Még ugyanezen a héten jön két további folytatás. Április 16-án szombaton este 19:20-tól indul a VIASAT6-on a Totalcar autósmagazin, a két jól ismert műsorvezetővel, Winkler Róberttel és Bazsó Gábor Karottával. Még aznap este, 19:50-tól országos premierként érkezik a Top Gear 21. évada, szintén a VIASAT6 műsorára.

A következő héten, április 22-én pénteken este érkezik a VIASAT3-ra a CSI: A helyszínelők utolsó etapja, melyet a tengerentúlon nem is igazán számolnak évadnak, hiszen csupán egy két részből álló, 90 perces film. A film 21:30-tól indul és ezzel itthon is lezárást nyer az elmúlt évtized egyik legnagyobb sorozata. Pár nappal később, április 25-től, hétfő esténként 9 órától jön a VIASAT3-ra, az Amerikában is újoncnak számító Lucifer. A széria röviden arról szól, hogy az ördög megunja az alvilágot és felköltözik Los Angelesbe, az Angyalok városába, ám ott is régi munkáját folytatja: megbünteti a rossz embereket, igen nagy élvezettel.

hirdetés

Rögtön a Lucifer részei után indul a csatorna vadonatúj valóságshow-ja, az Ádám keresi Évát. A csatorna állítása szerint a nézőkre a következők várnak: társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül. Ugyanis az új valóságshow bevállalós szereplői gátlásaiktól és ruháiktól megszabadulva próbálnak társra lelni egy egzotikus, lakatlan szigeten. Végül pedig érkezik az Amerikai Horror Story 5. évada, mely az American Horror Story: Hotel nevet viseli. A helyszín most Los Angeles, California, a kísértetjárta Cortez hotel, méghozzá napjainkban (visszatekintésekkel a múltba).

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi