Augusztus elején derült ki, hogy a Sony Pictures Television Networks CE által hazánkban üzemeltetett tévéadók közül a VIASAT3 és VIASAT6 csatornákra több premier széria és új évad is érkezik. A médiavállalat másik csatornái sem maradnak azonban újdonságok nélkül, sőt a VIASAT3-on az eddigieken felül lesz még egy premier.

A VIASAT3-on a már látható premierek mellé érkezik Az átkelők (The Crossing) című misztikus thrillersorozat. A széria idén tavasszal volt képernyőn a tengerentúlon és mindössze csak tizenegy epizód készült belőle. A hazai tévépremier szeptember 11-én, kedden 21:00-kor lesz dupla résszel. A történetben egy háború által sújtott ország menekültjei érkeznek egy amerikai kisvárosba. Csakhogy az ország, ahonnan érkeznek, az az Egyesült Államok, a háború pedig, ami elől menekülnek, csak 180 év múlva tör ki. A középpontban a város seriffje, egy szövetségi ügynök és egy, az elveszett lányát kereső édesanya áll, akik meglepő összeesküvéseknek lehetnek szemtanúi. A három főszereplőt Steve Zahn (Treme, Modern család), Sandrine Holt (Kártyavár, MacGyver) és Natalie Martinez (A búra alatt, APB – A milliárdos körzet) alakítják.

Szeptember 16-án, vasárnap 19:00-kor dupla résszel indul az AXN-en a Csúcshatás (Limitless). A produkció 2015 és 2016 között volt látható az Egyesült Államokban, és mindössze csak egy évad, huszonkét epizód készült belőle. A történet alapját a 2011-ben bemutatott azonos című film adja, melynek főszerepében Bradley Cooper és Robert de Niro volt látható. A sorozat főhőse Brian Finch, akinek élete váratlan fordulatot vesz, amikor egy rejtélyes drog használata következtében képes lesz kihasználni teljes agykapacitását. Egy gyilkosság miatt azonban az FBI látókörébe kerül, ezért arra kezdi használni a drogot, hogy a nyomozók előtt járva megoldja az ügyet és tisztázni tudja magát. A széria főbb szerepeit Jake McDorman (Shameless – Szégyentelenek, Greek, a szövetség), Jennifer Carpenter (Dexter), Hill Harper (CSI: New York-i helyszínelők, Doktor Murphy) és Mary Elizabeth Mastrantonio (Nyomtalanul, Grimm) játsszák.

hirdetés

Az új sorozatok mellett két évadfolytatás is érkezik a Sony által üzemeltetett csatornákra. Szeptember 9-én, vasárnap 19:00-kor dupla résszel debütál a Sony Max-on a Quantico című drámasorozat harmadik, és egyben befejező szezonja. Az évad rendhagyó módon csak tavasszal indult és nyáron volt látható Amerikában, ezen felül a korábbi 22 helyett csak 13 részből áll. A Csúcshatás premierjének másnapján, szeptember 17-én 20:00-kor startol az AXN-en az NCIS: New Orleans idehaza még nem vetített negyedik évada. A 2014-ben indult krimisorozat új, 24 részes etapja minden hétköznap este képernyőre kerül majd, így október közepére véget is ér a hazai sugárzás. Az Egyesült Államokban most ősszel érkezik a sorozat újabb, sorban már ötödik évada.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en