Októbertől hatalmas változások lesznek a Viacom portfóliójában. Megújul és erősebb piaci szereplővé válik az egyik zenecsatornájuk, kivezetik a feliratos tartalmakat kínáló humorcsatornájukat és a helyén egy vadonatúj, szitkomokat sugárzó tévéadót indítanak.

Október 3-tól hiába keressük, nem fogjuk megtalálni a csatornakiosztásba a VIVA-t. A 16 évvel ezelőtt a Z+ örökségén indult zenecsatorna a fiatalok kedvence és meghatározó tévéje volt, sok, ma népszerű műsorvezető (mint például Ada vagy Istenes Bence) pedig itt kezdte a pályáját. A Viacom azonban úgy döntött, ősztől megszűnik a VIVA, a hazai zenék pedig a megújuló MTV-n kapnak helyet, ami aktív pártfogója lesz a legújabb és legnépszerűbb zenei előadóknak és feltörekvő új tehetségeknek.

Szintén október elején vezetik ki a hazai piacról a Comedy Central Extrát, a feliratos komédiákat sugárzó tévécsatornát. A helyén pedig egy vadonatúj adó, a Comedy Central Family indul el, amely a jól ismert klasszikusok (mint például az Így jártam anyátokkal, az Új csaj vagy a Melissa és Joey) mellett országos premiereket is műsorára tűz. Ilyenek lesznek a Petőfi TV-n futott Papás-babás még be nem mutatott évadai, valamint az Egyesült Államokban tavaly indult Hallatlan (Speechless) című komédiasorozat – tudta meg a DTV News.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi